Senaste inläggen

Av Arweneye - 6 november 2015 14:05

F.E.A.R 3 (fps, campain, single player)


Interval 2: Slums

(kl: 14.05) Direkt när jag startade spelet så insåg jag att jag glömt bort hur man spelar fps. Jag fortsatte spela där jag slutade sist jag "sniffade" på fear3 och ja, jag hade ju delvis gett upp för att jag mötte en fiende jag inte klarade av att döda. Det är en stor robot som kan one-shot'a mig innan jag förstår vad som händer.


Jag tog mig iallafall igenom det, vet inte riktigt hur jag lyckades med det. Jag bytte vapen (som jag gjorde sist) och sköt på roboten (som sist) medan jag försökte gömma mig från alla andra fiender (precis som sist). Jag misstänker att jag råkade sikta rätt denna gång eller eventuellt gömma mig perfekt. Jag har inte riktigt listat ut om roboten har en mindre skyddad del eller om det bara var nybörjartur. Men den roboten är oavsett död nu och jag ska kämpa mig fram till nästa checkpoint.

Håller tummarna för att jag slipper möta fler robotar...
Update (kl: 15.10):


Interval 3: Store


Nu har jag tagit mig vidare till den tredje delen. Ju mer jag spelar desto mer inser jag mina svagheter och vad jag måste förbättra för att ta mig vidare. Jag kan nämligen inte sikta. Jag kan ju gömma mig och sikta när jag vet vart fienderna är. Det är jag ypperligt duktig på, det enda det kräver av mig är tålamod. Så att klara av att genomföra följande: springa, reagera, ducka, sikta, skjuta, vända sig om, sikta, skjuta... är ganska främmande för mig.
Update (kl: 15.50):


Jag har stött på ett hinder. Ett hinder i form av en sorts väldigt tåliga zombies... En hel horde av väldigt tåliga zombies faktiskt. Jag vet inte hur jag ska ta mig förbi dem. Jag har tömt magasin efter magasin i dem men den tiden det tar att reload'a mitt vapen är för lång tid för att hålla mig vid liv.

Jag undrar om min taktik bör ändras men jag tycker den tagit mig långt, ryggen mot väggen och skjut allt du ser. Det var ju det där med att hålla koll på siktet, det är en aning frustrerande när jag siktar fel. Det är ju en bra grej att sikta på fienden och inte på golvet, tunnorna eller väggarna. Och ta skydd bakom något, tunnorna jag sköt på kanske. Eller är det tänkt att jag ska smyga förbi? Det tror jag i och för sig inte, jag tror att jag ska sikta bättre. Kanske använda ett nytt vapen...

Det återstår att se.


Ska kolla om datorn hemma klarar spelet för isåfall kan jag spela hemma under helgen.

ANNONS
Av Arweneye - 6 november 2015 13:06

Hamnar inlägget under rätt kategori tro?

ANNONS
Av Arweneye - 21 juli 2014 20:25

Ska vi se hur det ser ut.


Ira furor brevis est: animum rege: qui nisi paret imperat.

Anger is a momentary madness so control your passion or it will control you.Leaft4dead2


Starcraft2

 

 

Pen and paper...

 


Av Arweneye - 21 juli 2014 20:06

Hejhå värmeslag. Katter i taket och snöflingor cirkulerar motsols.Av Arweneye - 21 juli 2014 20:01

abcdefghijklmnopqrstuvwxyzåäö


ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÅÄÖPresentation


Anger is a momentary madness so control your passion or it will control you.

...Fotspår...

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Har du en fråga?

1 besvarad fråga

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se